Newsletter
Μοναδική συμφωνία BABOLAT - Roland Garros
 
13.04.2011

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

 

Η Babolat, εφευρέτης των χορδών για ρακέτες τένις και κορυφαίος κατασκευαστής ρακετών, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με το Roland Garros το 2011. Αυτές οι δύο διεθνώς αναγνωρισμένες γαλλικές μάρκες συνεργάζονται για να εξυπηρετήσουν το άθλημα του τένις στο υψηλότερο επίπεδο του ανταγωνισμού. Αποκλειστικά αφοσιωμένη στη κατασκευή αθλητικού εξοπλισμού τένις και προσφέροντας προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τους πιο γνωστούς πρωταθλητές στα γήπεδα σε όλο τον κόσμο, η Babolat με πάθος και υπερηφάνεια ευθυγραμμίζεται με το Roland Garros για τα επόμενα πέντε χρόνια. Προμηθευτής της επίσημης μπάλας του Γαλλικού Όπεν, η Babolat θα παρέχει επίσης υπηρεσίες stringing για όλους τους παίκτες  του τουρνουά, και θα προσφέρει στους φίλους του τένις μια πλήρη σειρά των προϊόντων Babolat - Roland Garros.

"Μέρος της ιστορίας μας είναι γραμμένο στα χωμάτινα γήπεδα του Roland Garros, από τους παίκτες της ομάδας μας που έχουν διακριθεί πολλές φορές σε αυτό το τουρνουά. Στο παρελθόν, έχουμε επίσης παράσχει υπηρεσία stringing εδώ », εξηγεί ο Eric Babolat, Διευθύνων Σύμβουλος της Babolat. "Τώρα, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην ιστορία του Γαλλικής αντισφαίρισης. Όλοι οι παίκτες στο τουρνουά, χωρίς εξαίρεση, θα παίζουν με μπάλες Babolat και θα επωφελούνται από την υπηρεσία stringing. Για τους λάτρεις του τένις, θα προσφέρουμε τη πρώτη συλλογή με προϊόντα της Babolat και Roland Garros. Η συνεργασία αυτή καταδεικνύει απόλυτα τη θέση της Babolat: οι ειδικοί που προσφέρουν εξοπλισμό τένις για όλους τους τύπους παικτών. "

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την εταιρική σχέση μεταξύ της Babolat και Roland Garros», λέει ο Gilbert Ysern, γενικός διευθυντής της Γαλλικής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (FFT) και διευθυντής του τουρνουά Roland Garros. "Η Babolat ως επίσημος προμηθευτής του Γαλλικού Όπεν για τα επόμενα πέντε χρόνια (2011-2015), θα φέρει τεχνογνωσία και εμπειρία σε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο τεχνικό τομέα. Η Babolat, μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση, παράλληλα με το Roland Garros θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους συμμετέχοντες στο τουρνουά μας".

Η επίσημη μπάλα του τουρνουά Roland Garros, που χρησιμοποιείται από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, θα είναι Babolat. Με την εμπιστοσύνη της FFT για την ανάπτυξη της επίσημης μπάλας, η Babolat σχεδίασε μια ανώτερη ποιοτικά μπάλα που πληροί όλα τα τεχνικά κριτήρια που επιβάλλει η Γαλλική Ομοσπονδία Τένις και είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιχνίδι στο χώμα. Η Babolat θα είναι επίσης υπεύθυνη για υπηρεσία stringing κατά την διάρκεια του τουρνουά και γι’ αυτό θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους stringers του κόσμου και θα εγκαταστήσει μηχανές στη καρδιά του σταδίου Roland Garros.

 

Babolat και Roland Garros: μια νέα σειρά προϊόντων 

Το 2011, η Babolat ξεκινά την πρώτη γραμμή προϊόντων του Roland Garros η οποία περιλαμβάνει όλο τον βασικό εξοπλισμό για το άθλημα του τένις: ρακέτες, μπάλες, τσάντες, σακίδια, χορδές, grips και αντικραδασμικά. Από το 1875, η Babolat σχεδιάζει και κατασκευάζει νέα προϊόντα για βελτιωμένη απόδοση. Αυτό το πάθος για την εξυπηρέτηση των παικτών του τένις και τώρα για την εξυπηρέτηση του Roland Garros, σφραγίζει την συμφωνία για τα δύο ισχυρά ονόματα που έχουν κάνει την ιστορία του τένις.

 

Από τους «4 σωματοφύλακες» και την Suzanne Lenglen, εξοπλισμένοι με χορδές Babolat στην δεκαετία του 1920, μέχρι την πρώτη νίκη σε Grand Slam με ρακέτα Babolat το 1998 από τον Carlos Moya, - χωρίς να ξεχνούμε τις πολυάριθμες νίκες του Rafael Nadal - η Babolat στηρίζει τους παίχτες της και τους βοηθά να κερδίζουν στο χώμα.

 

Εκτός από την καινοτομία, την παρουσίαση και τον ανταγωνισμό, η Babolat και Roland Garros οδηγούνται από μια ενοποιητική, κοινή αξία: το πάθος για το τένις. Το Roland Garros αποτελεί ένα από τα πιο πολυπόθητα τουρνουά για τους επαγγελματίες παίχτες.

 

“Ultimate Tennis Experience” από την Babolat και Roland Garros: μια εμπειρία για να απολαύσετε κατά την διάρκεια του δεκαπενθήμερου τουρνουά.
Προϊόντα διαθέσιμα από τον Απρίλιο 2011 !